Hoe laad ik mijn eerste werk?

U moet eerst een Artmajeur-account aanmaken, of inloggen op een bestaand account.

1. Ga naar de sectie: Mijn account

2. Klik op de blauwe knop bovenaan de pagina: +Toevoegen

3. Klik op: Kunstwerk toevoegen

4. Afbeeldingsbestand laden
    Kies het afbeeldingsbestand van het werk op uw computer en valideer. Afhankelijk van de grootte van de afbeelding kan het enkele seconden tot enkele minuten duren voordat het bestand is geladen. U kunt afbeeldingen tot 25 MB uploaden.

5. Zorg ervoor dat de afbeelding perfect wordt weergegeven
    Snijd of roteer de afbeelding indien nodig en klik vervolgens op de knop: Doorgaan

6. Details van het werk
    Vul alle details van het werk in (titel, jaartal, omschrijving, prijs etc...). Alle informatie is belangrijk voor SEO, en om te verkopen!

7. Extra foto's (erg belangrijk)
    Voeg extra foto's toe zodat uw klanten het werk perfect kunnen zien en ze willen kopen!

8. Deel je werk!
    Wanneer het werk is geladen, deel het dan onmiddellijk op uw sociale netwerken, om het een boost van populariteit te geven en de positie op Google te verbeteren!

De afbeeldingen die je toevoegt verschijnen direct en automatisch in je galerij: ze zijn zichtbaar voor bezoekers van over de hele wereld!