Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

1. Gebruik de link " Wachtwoord vergeten " op de inlogpagina
    hier is de directe link:https://www.artmajeur.com/en/password/request

2. Voer de e-mail van uw Artmajeur-account in en vervolgens " VERZENDEN "

3. U ontvangt een bericht in uw mailbox die 10 minuten geldig is, met een link om een nieuw wachtwoord te kiezen. Controleer ook of het bericht in uw SPAM-map is aangekomen.

4. Selecteer een nieuw, eenvoudig, gemakkelijk te onthouden wachtwoord. NB: voer uw nieuwe wachtwoord in, kopieer/plak uw wachtwoord niet

5. Voer uw e-mailadres en uw nieuwe wachtwoord in op de inlogpagina: https://www.artmajeur.com/fr/login

BELANGRIJK :
  • U moet het e-mailadres gebruiken dat is gekoppeld aan uw Artmajeur-account.
  • U kunt de procedure voor wachtwoordherstel niet gebruiken als u geen toegang heeft tot de e-mail die is gekoppeld aan uw Artmajeur-account
  • De reset-link vervalt onmiddellijk als u een ander wachtwoord-resetverzoek maakt: gebruik alleen de laatst ontvangen e-mail.
  • Cookies moeten zijn ingeschakeld in uw browser

Als u geen toegang meer heeft tot de e-mail die is gekoppeld aan uw Artmajeur-account:

Als je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat aan je Artmajeur-account is gekoppeld, of als je niet meer weet welk e-mailadres het is, neem dan contact op met de ondersteuning en geef het volgende door:
  • De link naar uw profiel op Artmajeur
  • Je oude e-mailadres
  • Een kopie van een officieel identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort, identiteitskaart)